Haagsche Broeder

Winkelwagen 0
€ 0,00
Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,- | Levering met PostNL binnen 2-3 werkdagen | Van harte welkom in ons proeflokaal!

Aquino (75 cl.)

Niet online beschikbaar
Art.nr.
HB-aquino-75
€ 17,50
WILD ALE (10%) - De basis van de Aquino is onze Prior, welke vervolgens op verschillende eikenhouten vaten is vergist met de wilde Brettanomyces-gist (ook wel liefkozend Brett genoemd). Het resultaat laat zich het best omschrijven als een bijzonder rijke hybride tussen bier en wijn.
Aquino (75 cl.)
Aquino (75 cl.)
Verhaal
Onze Abba Mozes is qua smaak het stevigere broertje van de Antonius Abt. Wat hoger in alcohol en met een rijk pallet aan zuren wat nadrukkelijker op de voorgrond. Erg aangeraden voor liefhebbers van lambiek en geuze.

Thomas van Aquino (13e eeuw) was een van de meest invloedrijke theologen van de Middeleeuwen. Zijn werken nemen een belangrijke plek in zowel tijdens als na de initiële vorming van de Broeders van Sint Jan.

Smaak
De basis van de Aquino is onze Prior, welke vervolgens op verschillende eikenhouten vaten is vergist met de wilde Brettanomyces-gist (ook wel liefkozend Brett genoemd). Het resultaat laat zich het best omschrijven als een bijzonder rijke hybride tussen bier en wijn.
Details
Art.nr. HB-aquino-75
vol% alcohol 10
Inhoud 75 cl.
Aantal in doos 1
Producent Haagsche Broeder
Land van herkomst Nederland
Even checken...
Om alcohol te mogen kopen moet je minstens 18 zijn.
Kun je bevestigen dat je oud genoeg bent?