Haagsche Broeder

Winkelwagen 0
€ 0,00

Een gastvrij huis

Sinds het vertrek van de Zusters van Liefde in 1988 zijn de kloostercelletjes beschikbaar voor de ontvangst van groepen. Inmiddels heeft een grote verscheidenheid het Willibrordushuis gevonden: van groepen die komen voor gebed en bezinning tot studenten die komen kennismaken met het kloosterleven, van heidedagen tot internationale kaderbijeenkomsten, van symposia tot Alphacursussen, enz. Ze worden ontvangen in een huis met een rijke geschiedenis, dat bij de tijd is gebracht door een verzorgde en smaakvolle inrichting.
Het is onze wens om velen te ontvangen en zich thuis te laten voelen in ons klooster. Helaas kunnen wij sommige aanvragen, met name van groepen van wie het programma inhoudelijk te veel schuurt met de katholieke identiteit, helaas niet positief beantwoorden.

Hieronder vindt u de faciliteiten die wij te bieden hebben:


Refter

In de refter, de eetzaal, worden warme en koude maaltijden geserveerd voor groepen tot 60 personen. Ook is er een zitgedeelte met een automaat voor koffie en thee. Tenzij anders is overeengekomen, wordt groepen gevraagd om hun eigen afwas te doen. Daarvoor is een horeca afwasmachine beschikbaar.

Refter
Refter
Refter
Refter

Tuinzaal

De Tuinzaal biedt ruimte aan groepen tot 60 personen, met uitzicht op de tuin. Verschillende opstellingen zijn mogelijk, met of zonder tafels. Beamer, whiteboard en flipover zijn voorhanden.

Tuinzaal
Tuinzaal

Johanneszaal

De Johanneszaal, ooit gymzaal van de lagere school, biedt ruimte aan zo'n 50 personen. Een aparte ingang via Oude Molstraat 37 en eigen toiletvoorzieningen maken de zaal uitermate geschikt voor daggroepen die veel inloop hebben. Van alle gemakken voorzien: beamer, glassboard, flip-over, maar ook heeft de zaal een apart keukentje.

Johanneszaal
Johanneszaal
Toiletten
Koffiehoek
Keukentje

Gastenkamers

De oude kloostercelletjes van de Zusters van Liefde zijn nu onze gastenkamers. Wij hebben 23 éénpersoonskamers en 15 tweepersoonskamers (gedeeltelijk met stapelbedden). Er zijn gedeelde douches en toiletten per etage. Er is een lift beschikbaar voor minder-validen.

Gastenkamer
Lift
Gasten
Douches
Gastenkamer
Stapelbed

Kapel

De Willibrorduskapel is beschikbaar voor groepen die er de Eucharistie willen vieren of meebidden met de gebedstijden van de broeders. Je kunt er ook gewoon gaan zitten en een moment verstillen...

Kapel
Kapel
Kapel
Kapel
Kruisweg
Sint Jozef
Schildering
Glas in lood
Even checken...
Om alcohol te mogen kopen moet je minstens 18 zijn.
Kun je bevestigen dat je oud genoeg bent?