Haagsche Broeder

Winkelwagen 0
€ 0,00

Medewerkers

Het Willibrordushuis zou niet kunnen draaien zonder onze zeer gewaardeerde medewerkers. Bezield met dezelfde passie om mensen een bijzondere kloosterervaring mee te geven en zich te laten thuisvoelen in een huis van God, delen broeders en medewerkers hetzelfde doel om te getuigen van de Hoop die in ons leeft en een open en gastvrij huis van gebed en dienstbaarheid te zijn. Hieronder een greep uit wie u zoal bij ons kan tegenkomen!


Groepenontvangst

Voor de ontvangst van de vele groepen die naar het Willibrordushuis komen, steunen de broeders graag op de professionaliteit van een aantal vaste medewerkers, alsmede van vrijwilligers die een aantal concrete taken op zich nemen. Van planning en coördinatie van de ontvangst tot het verzorgen van de maaltijden, van het ontwerp van de ruimtes tot het verzorgen van de gasten tijdens hun verblijf. Samen zorgen we er voor dat onze gasten niets te kort komen!

De keuken is in de zeer kundige handen van Mirjam van Happas Catering. Wij zijn dankbaar dat we voor de frisse look en het nieuwe ontwerp van de ruimtes mogen samenwerken met Marjolein van Oldskool.


Monastic medewerkers

Een team van vrijwilligers zorgt ervoor dat de Monastic conceptstore iedere week weer open kan. Dat mensen hartelijk worden ontvangen, een cappuccino of een kop thee kunnen bestellen, de Willibrorduskapel kunnen bewonderen en weer naar huis kunnen gaan met een fles Haagsche Broeder of een ander kloosterproduct op zak.
Vraagt u hen gerust naar meer informatie over het huis, de broeders, de historie van ons monumentale pand of gewoon over de producten uit andere kloosters die in onze winkel te vinden zijn!


Willibrothers

WillibrothersHet Willibrordushuis is een zeer hulpbehoevend pand. We zijn nooit klaar met het onderhoud en er is altijd wel iets dat een beetje extra aandacht nodig heeft. De Willibrothers zijn goud waard, als het gaat om de dagelijkse zorg voor het gebouw. Inmiddels is niets te gek voor ze of ze kunnen het leren!Bierbrouwers

Brouwers Haagsche BroedersOnze kloosterbieren worden met veel vakmanschap vervaardigd door Jelger en Kees, iedere week weer bijgestaan door een vaste club vrijwilligers. Ook hebben zij inmiddels vier broeders leren bierbrouwen.

Een bijzondere vermelding aan het adres van Cor is hier op z'n plaats: ondanks zijn leeftijd plakt hij al jaren eigenhandig de etiketten van de Haagsche Broeder!


Muisbrigade

MuisbrigadeIn een oud pand, in het oude stadscentrum, je ontkomt er niet aan: ongewenste bewoners als muizen moet je iets aan doen. Geheel volgens het systeem van moeder natuur, zorgen Toby, Muis en Philo ervoor dat muizen niet in huis durven te wonen. Voor wie dan weer allergisch is voor katten, geen nood: deze ragdolls zijn hypo-allergeen! En voor wie niet allergisch is: alle beetjes aandacht zijn mooi meegenomen, vinden ragdolls. Aarzel niet om ze aan te halen!

Even checken...
Om alcohol te mogen kopen moet je minstens 18 zijn.
Kun je bevestigen dat je oud genoeg bent?